Sjuk!

huuuh, de här har nog varit min hemskaste sjuka..
Började med att jag hade lite ont i magen under hela gårdagen.. Inge mer med de, jag åt och drack som vanligt..

I morse så vaknade jag av att jag mådde sååå illa.. gick på toaletten, mitt i allt låg jag på toalett-golvet, då har jag svimmat sittande, läskigt! gick in tillRicks rum o berättade vad som hänt.. Låg ner o tog det lugnt, så börja jag må lite illa en gång till - så jag reste mig för att gå på toaletten ifall jag ville spy - skulle ta min morgonrock, men då svimmade jag tydligen av igen, över fotändan av ricks säng, vaknar upp av  att rick håller upp min skalle så gott det går, för jag har tydligen spytt ner hela hans täcke - helt omedvetet! Så jag flyttar mig ut på golvet o fortsätter spy där.. HELT SJUK!

Sen fortsätter jag hela morgonen med att spy, tillslut åker jag upp på akuten, men dom tyckte att jag såg helt frisk ut, o blodtrycket o pulsen var också bra..

Efter akuten har jag inte spytt nå mer, har fått i mig typ 2 liter blåbärs soppa och några skorpor under dagen..  Mår mycket bättre i nuläget, bara väldigt väldigt trött i kroppen och hängig samt sjukt ont i nacken från svimmningen på toaletten, måste ha landat på skallen, eller slagit mig i väggen...

Tur att jag har världens bästa Rick som tagit hand om mig idag, som har spelat nya monopol med mig ( fast jag förlorade så var det kul), som har sett massa filmer med mig, som har strykit mig i håret, som har hämtat vatten och blåbärssoppa åt mig, och framför allt: som torkade upp min spya, hihi!

Vad skulle jag göra utan dig Honey?

Julen!

Så var julafton överstökad.. lika stressigt, som vanligt!

Den 23 var vi till mormor och  firade julafton eftersom hon och morfar skulle åka upp till gammel mormor i Övertorneå på julafton. Skönt och göra bort det en dag tidigare, har nog många ställen att fara på iaf!

Fick bla. en kareoke maskin med carola skivan och någon svensk klassiker! - Nu blire att sjunga på nästa förfest!  En korthållare, Sex and the city dvd boxen med alla säsonger, Hårtork, Kanebo Mascara, Trucco Foundation, prenumeration på solo & fitness, pengar, choklad.

Åkte hem och slocknade framför sex and the city ungefär halv tio. Vaknade mitt inatten av vissa anledningar, låg och läste från 3-6, sen somnade jag om efter sex någon gång.. suck.

Julaftonsmorgonen åkte jag och Olivia till Mamma och åt jul-lunch,. Sen åkte jag en sväng till Ricks föräldrar och lämnade julklappar, andades ett tag för att sedan åka vidare till farmor och farfar, där var det jul bord och tomtar som delade ut julklappar, tillsist var jag hemma och firade med anders och resten av min familj.. Stress som vanligt, man ska hinna vara på alla ställen.. Så jobbigt..

Fick pengar, parfym, hårförlängning!, necessär med hudvårds produkter, nattlinne, presentkort på team sportia, presentkort på hudverket, glas, smink, spel,  shot glas, dvd-filmer, craft tröja, tavlor, krämer och andra grejer som är bra o ha!

Idag svullar man lite medans man inväntar spinning kl tre! ska bli skönt!

Längesen sist..


Ja, det var ett tag sen sist.. Har varit mycket på sistone..
tex, Lucia fest - var såå nöjd med min frisyr den kvällen, så najs! :)  hela kvällen var faktiskt jävligt bra!
Förfest hos mig, sedan hotellet..

Sen har jag vart på en umeå trip, träffat de härligaste lagerahaus människorna, shoppat en nyårsklänning, inhandlat mer julklappar.

Vårt UF-företag har även hunnit bli finalister i bästa affärplan - så bra jobbat! Känns väldigt kul!

Sista dagarna innan jul har jag jobbat på team sportia också, väldigt trevligt! Blir sån härlig stämmning vid jul.