Pengar

så typixt Sandy,..

Först  har jag haft det jätte jobbigt, för att jag tycker att jag slösat iväg alldeles för mycket pengar i Umeå, så jag har tom börjat fundera om jag ska fira en julklappsfri jul. 
 
Meeen

Ikväll kom min kära syster med ett brev där jag har 1300 kr o hämta ut på banken, thats NICE! Sen började jag kolla mitt konto och drog slutsatsen att det blir nog julklappar iår med! - BRA!

Så typiskt mig att alltid fixa fram pengar då det börjar krisa sig, inget negativt med det inte ;)

Har varit och jobbat idag också - gud så kul! Jag trivs verkligen på Team Sportia! ...och på Lagerhaus så klart!  Hade det inte varit för arbetstiderna hade jag gärnat jobbat heltid i butik.. Men 9(10)-18 är slav tid, det funkar som extra jobb, men jag tror jag skulle bli inlagd om jag alltid jobbade så. Däremot 9(10)-16 är en hur bra tid som helst! så, man kanske ska satsa på att jobba 75%?
Eller så startar man sig ett eget företag, min dröm iaf.. Får se vad som sker i framtiden..

Nu ska jag fortsätta läsa boken!
Sen sussa, Puss

Onsdag


Idag har jag blivit inbjuden till julbord på lördag, så bli så mumsigt! Iofs, är det kanske inte lite väl tidigt att äta julmat? Fast å andrasidan är det faktiskt första advent till helgen, men det känns inte så..  Alla mina julkänslor är som bortblåsta, kanske för att snön är helt lost and gone!? Men, lite julmat kanske får igång mina julkänslor?! Eller  kanske min svarta julgran ifrån Lagerhaus, som kommer till helgen?

Har varit o prommat med min sötnos Ida ikväller, och när det inte är någon snö på backen är allt så otroligt mörkt och läskigt!..

Har snart läst ut "I cirkelns mitt", den är så spännande, därför kommer det bli en mycket skön och tidig kväll ikväll, så fort jag skrivit klart detta ska jag gå och lägga mig!

Min sjuka har börjat ge sig, litegrand iallafall. förhoppningsvis är jag frisk till veckan, då jag skall få massage och en balansering av kroppen..hjälp(?)..

Imorgon är det möte på skolan med företaget.

Nu vill jag bara lägga mig under täcket och fortsätta läsa om äventyret för Rachel och de andra i boken ;)

KramKramKram

Tisdag..


Klivit upp just efter nio, trött men ska vända dygnet lite mer. Jag o Rick ligger o pratar i telefon efter tolv - då borde jag sova ist..

Ställde mig o måla i tröttmössan som jag var, o det gick mycket bra.. så nu hoppas jag att det är klart, ska bära upp nå hyllor o sånt om jag får tag i jonas today.  Snart snart snart blir min garderob klar!

Åt frukost och duschade, sen lunchade jag med Lina på centrumskolan, gjorde lite ärenden till Företaget, presenterade vår mässa på Scapa, Hår o Naglar Spa och Hälsokosten.

fått nya pills utskrivna, kanske bättre, kanske sämre? återstår att se..

Nu i eftermiddag sitter jag mest bara och förbereder mötet till på Torsdag.

Kvällen är oplanerad, blir kanske en promenad lite senare?

Nu ska jag nog gå och försöka få tag i Jonas och sedan läsa lite ur " I Cirkelns Mitt"

Kram