Positiv energi!

Efter några dagar med depp och dålig energi har jag nu vänt. Tror jag?

Smygstarat med att jobba på Team, funkar fint. Sen småbörjat med träningen i Tisdags (gick inte bra), träningsvärk igår så jag knappt kunde gå. Hade pass idag, åh gud vad jag har saknat att instruera och träna, så nu är jag på G igen! Lunch pass imorn klockan 12! Boka in er. Sen ska jag börja hårdträna.
+3 kg i Thailand - Good job Sandy! ;D
Nåja, man är ju inte mer än människa ;)

Sommaren kommer nog att resulteras ungefär så här: Jobba, träna & dricka vin. Joina gärna!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta mig till S för att färga hår samt inta ett glas vin eller två... ;)

Puss!

Suck.. Eller?

Jahapp, så var man hemma. Hemma efter först nästan 7 veckor i Thailand och sedan 1 vecka i Stockholm. Hur känns det? Inge bra! Jag vill inte komma tillbaka till vardagen, jag vill inte ha rutin i mitt liv, jag vill inte ha en massa måsten.

Jag kommer stanna här över sommaren nu, sen  kommer jag fly fort som ögat! Måste jobba ihop  lite cash här nu först och sedan drar jag vidare. Vart då? Ja, det kan man undra sig. Norrtälje står högst upp på önskelistan just nu, men Stockholm överhuvudtaget skulle sitta fint. Jag är o nosar på en trea på ett rätt bra läge, någon som vill hänga på, hör av er isf!

Jag kan inte riktigt inse att jag varit borta "så länge" och ingenting har hänt här hemma. Allt ser precis likadant ut som när jag lämnade det. Tragiskt, men sant.

Jag vill inte bli vuxen. Jag vill verkligen inte!

Ett bevis på det var då jag i helgen fick frågan av en vakt
 " Hur gammal är du då? "
och jag svarar utan att tänka efter "18... ELLER NEJ! " ångest..Btw, har laddat upp en jävla massa bilder från i helgen, Thailand och Lisas 18 års fest på facebook.