Vad har hänt i Juni på Rhoddan?

Så har Juni månad gått och jag har tid att göra en liten resumé.


Testade på minigolf. Min moståndare var så vänlig o berättade om det lilla "hjälp strecket", som kan hjälpa när man siktar efter halva rundan. Därför förlorade jag, och någon revanch har jag väl kanske inte tagit upp heller. Det räcker så.


Lill-Järpell med sällskap dök upp och gjorde bargatan osäker. Det var trevligt!


Wallin och Linus kom förbi. Det här är det enda bildbeviset jag har, trots att Linus inte ens är halv på bilden. Men, de drog lika fort som de kom. Kos sägs vara galet och det ryktas om att en bonde saknar någon av sina kossor?


Fick nya kontakter, båder två-och fyrbenta. Denna lilla sötnöt firade jag tex midsommar med.


Vi hittade till Aqua (aka Casino poolen) var vi hänger många av våra siestor eller fridagar!


Alicia och Jag hänger mycket på balkongerna. Det är mysigt.
Spec när vi har Ledin i högtalarna.


Sara hann bryta ett ben i armen, men det hindrade inte henne för att komma med på en liten byrunda. Det blev dock inte särskillt många i Juni, känns det då som iaf? Det har varit mycket annat också. .Men här ser jag som lite småskeptisk ut också. Kanske är jag för gammal? Tssssss. skoja bara ;)


Så kom Henrik på överrasknings besök, och då fick vi också med Trullan på en byrunda! Superkul!


Vi fann nya platser med utsikt that could kill i gamla stan.
Andreas gillade att bubbla med sin schtööövvel
(som vi säger på norrländska)


Hann bättra på brännan där i mitten på juni, sen försvann den. :( (men jag kommer igen)


På tal om midsommar så firade vi den faktiskt här nere ockås, med svensk matbuffé, lekar, sång och musik! Det var trevligt! :) Blomster i håret hadejag också, men ingen krans, för det fanns bara lila blommor, och det hade ju inte matchat min klänning?! ;) hahhaa. ja, så kan det gå!Nu inväntar jag Empan, så vi kan sätta igång att jobba på Juli-albumet!

Fruktpause!

Idag har jag och Mette flygplats, det har gått superfint än så länge, flyg har tom kommit tidigare och tidsplaner har hållts. Det gillar vi.


I eftermiddag har vi varit o ätit på local samt varit upp till Bravos grillfest, som gick lite sådär. För att lämna dom när kaoset snartså började ordna upp sig så tog vi pick o pack o satte oss på min balkong. Här har vi cola, meloner och vindruvor. Supermysigt!
Om mitt internet skulle tillåta mig att ladda upp bilder skulle ni få en live pic från oss, men tyvärr.


Har numera en extra säng på mitt rum. Empis stumpan kommer inatt! YIHA! ; )

Det reser sig.... - som flickan sa ; )

Felåt om ni tycker jag varit dålig på update på senaste, de är så att det har varit rätt mycket på sistone.

men nu blickar vi bara framåt, det kommer stiga uppåt o mina lyckohormoner i kroppen kommer hoppa av glädje, av många orsaker.
Imorgon får vi lön, katchiiiing. Imorgon ska jag vara på flygplatsen med min underbara kollega Mette - yiha! Imorgon ska jag få in en extra säng i mitt rum. Natten till Torsdag anländer Empan. WIHOOOOO!
Torsdag jobbar jag halvdag, Fredag & Lördag ledig, Söndag flygplats (jag älskar flygplats) Måndag träff, tisdag & onsdag ledig. Kommer bli en GRYM vecka med Empan.