Tlött o sliten chej checkar in i öknen.

Ja, man är som sagt inte 14 något mer.

Men ikväll blir det en spontankväll till Wadi Rum, mitt favoritställe här i landet.
Kan bli intressant. :)  BBQ o lite alkohol står på schemat för aftonen.


Imorn beachen o stekmode on!


Idag har jag varit till Elias o hittat de FETASTE ringarna o halsbandet jag vill ha.... Fan att man inte är gjord av pengar, tror dock att jag kommer vara tvungen att köpa det, annars kommer jag gråta mig till sömns... ;)

Det där med schlager!

Jag ska vara ärlig med er o säga att det är pissjobbigt o vara borta under dessa tider. Jag, shclagerfanatikern nr uno missar hela jävla tillställningen.. Det är trist, men ibland är verkligheten en trist historia.

Men! Jag har hört att Bengtzing gjorde ett hej-dundrande framträdande igår, och fåglar viskar i mitt öra att Saade har varit grym han med. Stämmer det? Käckt med  min schlagerreplik "hejdundrande" va? ; ) omg i miss this shit!

Pernilla, hon som också tar sig hem under den här veckan frågade mig vad jag glädjer mig till att komma hem för? Jamen förutom en kärlek, familj o allt sånt så svarade jag rakt ut "reprisen av melodifestivalen" .

Ungefär iaf ;) Den cencurerade versionen är så.

True story! ; )

"ni är som nå 14isar"

Kunde inte ha sagt det bättre själv, så är det när ett team hamnar i seperationsångest ; ) Oavsett om man är 20 eller 26, eller varför inte 30.. :P

Så kör vi, ALL IN Sushi är en bra grund till party fram till böneutropen..

Jamen, Nu är vi inne i slutspurten!