Måndag, igen


Mitt i allt blev det måndag igen, full rulle. Men otroligt skönt att vara ledig i helgen, har verkligen laddat upp. Nu har vi börjat med "riktiga" schemat, så nu kortas dagarna ner mer än vad de varit tidigare, kan underlätta. 

 
Imorgon blir det bilbingo med min kära granne, trots närheten så möts vi mest på promenader eller bilbingo, om vi inte planerar en rejäl utgångskväll, då brukar vi också sammanstråla, med succé till resultat ; ) 

I helgen åker jag bort på en liten miniweekend, fre-sön, himla mysigt blir det! Vänner, mat, uteserveringar, events och aktiviteter. Nice! 


Midsommarfirande

Ett stilla, trevligt, socialt och mysigt firande som bestod av flera besök och besökande. Helgen till ära var jag halvledig, fab kan jag lova, sjukt välbehövligt iom att det varit "rätt mycket" på sista tiden. Sovit som ett litet barn, laddat upp batterierna i stugan ikväll, bastat & myst med min älskling. 

Tänk att vi har en egen sommarstuga, vem hade trott det för dryga 1,5 år sedan då jag levde kvar i reseledarbubblan? 


Det handlar om prioritering!

Sorry för mitt rätt bittra inlägg här om dagen, idag känner jag mig mycket bättre! 

Trots galet mycket att göra, mycket på axlarna, sjukt mycket runt om, så mycket på gång, så tog jag mig tiden att dra iväg till Luleå med några av mina tjejer! 

Det tog mycket tid innan jag drog mig iväg, plockade upp Minna, bytte bil, körde Rick till stugan, ut på E4 och vidare till Luleå och killerqueen där Ida & Empan väntade. Sjukt spontan, men ändå på något sätt planerad. Blev lite hårfix och sedan en enorm middag på O´learys, tajmade in fotbollen hyfsat bra iaf. Sjukt mätt ännu! 

Allt handlar om prioritering, och jag är så enormt glad att jag sköt upp en hel del till morgondagen, för det här gav mig massa energi! Wiho.