. . . Men desto mer sömn under dagen

Ja, skrev ju i morse att jag var vaken med tuppen. 
Det löste sig rätt bra under dagen istället. 

Somnade till mellan 09-11 efter jag tvättat upp Pyrets första kläder som nu packats ner i väskan. Tack Frida för tipsen till BB-väskan! :)

Tänkte ta tag i dagen där efter elva, gick ut på gården o försökte skotta lite, men det var rätt så tungt, så blev bara kring entrén. Tog mig en promenad till ICA, handlade lite basvaror ( och kexchoklad ifall gårdagens toksug kommer tillbaka - gick med andra ord inte och handlade massa gott igår ;p ) 

Käkade lite och skulle bara ligga och läsa ett litet tag. Läste ett tag, men somnade igen! Så blev ytterligare 3h mellan 13-16 som jag låg helt däckad i sängen. 

Trots att Rick kommer hem och säger att det är superbra att jag sover bort dagarna, vilar upp mig, just för att jag kan, så får jag ändå ångest över att jag inte gjort något (när man är van att leva livet i 180 så blir det lätt understimulans)... Så när han gick ut och skottade så tog jag fram dammsugaren och skurhinken och drog igång ett städ! Nu doftar det gott med skurmedel här i hemmet där jag tänt lite ljus och försökt göra det lite mysigt.
Snart ska vi äta gårdagens rester till middag, MUMMA! Bara han får fixat klart med snön så ; )
Sen blir det förmodligen hockey resten av kvällen. 

Imorgon ska jag på fotvård - längtat flera veckor :) 
Och lite mission ska avklaras på stan. . 

Tidig morgon

Det blev en ypperligt tidig morgon (alltså inte särskillt mycket sömn inatt), vaknade kring sex idag. Lätt illamående och ett alldeles för varmt sovrum gjorde att jag inte kunde somna om när Rick åkte på jobb. 

När jag kliver upp så här tidigt så sitter jag fastklistrad framför nyhetsmorgon, det är verkligen ett supermysigt program. Gillar det deluxe. 

Dagens plan är påbörja BB-väskan på "rikt"... : ) 
Tycker det är lite svårt att veta vad man ska ta med sig, vad man egentligen behöver och vad som är helt onödigt... Om jag själv fick välja hade jag väl haft med mig ALLT som är inhandlat till Pyret + merparten av mina grejer.. ; ) Men, tänkte behärska mig denna gång. . . 


Skrämmande

Hmm, erkänner att det är lite skrämmande att Pyrets mest aktiva timmar är mellan 20-01 samt kring 03-04:30. Dygnsmönstret sägs ju vara detsamma även utanför magen. Puha ;)

Jag är egentligen svintrött men har svårt att somna när det bökas i magen, nu är det inte direkt några små söta kickar man får - nej nej, snarare karatekickar så tom Rick känner de på andra sidan sängen, nästan iaf.
Det är också svårt att hitta en bekväm sovställning, trots av kuddar, täcken och filtar. Sovit lite med amningskudde i deluxestorlek, och det är rätt OK när väl man hittar en bekväm position.

I Will give it a new try, natti natt