Effektiv torsdag

Vi har varit "ute hur huset" sedan 07:20 idag. Morgonmöte tillsammans med andra företagare och kommunen, varit med "moffa" på kontoret, hälsat på salongen där mamma gjorde naglar, lunchat med minna och en snabbis på stan där nya byxor inhandlades. Kan bli nya favoriter :) 
Fick dessutom så otroligt söt kofta av svärmor när vi var i Luleå och tillsammans blir det nog en urhärlig kombo. Jag som är väldigt modemedveten - not ;) haha. 
Avslappnande eller urtråkigt på morgonmöte? ;) 

Vi tog oss en 2h nap på  em så de är nog en tjej som blir vaken ett tag till ;) 

Kalas & helgplaner

Efter ett mysigt ettårskalas hos Elise ligger vi nu i soffan och planerar helgen. Ska bli så mysigt! 

Vagntjejorna & bokläsning


Idag hade dem mysigt i vagnen och slapp halkas runt på isbanan. Hoppas på sol imorgon också, trots att jag har rätt mycket på tapeten och en prommis kommer bli svår att klämma in ska jag göra mitt bästa :) 

Jag har blivit så påverkad av boktips och läsning efter all marknadsföring, reportage och bloggare som rört bokrean som börjat idag. Varit supersugen att läsa några bra och härliga böcker och gärna köpa på mig ett par som jag VERKLIGEN vill läsa och samla dem i en hylla som ger mig inspiration till att läsa mer. Två bokinköp blev det idag, ena har jag redan börjat sluka.