För mycket att göra

Aldrig trodde jag att det skulle bli så här mycket vabbande, inte riktigt vad jag räknat med! :D 

Tur att de finns så mycket släkt & vänner som ställer upp då både jag & R har sjukt mycket på jobb förtillfället. 

Tyckte hon var varm inatt, mycket riktigt. 38,6 imorse.  Och tyvärr 39,5 ikväll.. Lill-skroten. 
Hoppas att det är tänderna, men dessvärre både snoras & hostas det... 
Stackars liten får aldrig hålla sig frisk..  

Kärlek

Jag känner mig verkligen upprymd av all kärlek som finns runt om mig. 

Kärlek till min älskade dotter, hur man än skulle försöka så går det inte att förklara kärleken till sitt barn. Magiskt. Tanken Att det sedan kommer ett syskon att älska lika mycket gör mig svimfärdig! 

Kärleken till min älskade Rick. Tänk att det blev vi tillslut. Och att vi efter allt vi vsrit med om står här, med barn, hus, bilar, båtar, sommarstuga och snart ska välja vad vi ska plantera för blommor. Galet :) kärleken till vardagen när man får dela den tillsammans med någon man älskar. Helt underbart! 

Kärlek till mina vänner. Hade lunchdejt med två av mina närmaste, en i chatt under hela dagen, förenar nytta & nöje på torsdag tillsammans med ytterligare två. Och nästa vecka får jag en inneboende en hem månad. I like! 
Nästa vecka ska jag också försöka få med så många som möjligt på tjejmiddag! 

Kärleken till mitt jobb. Visserligen idag med blandade känslor då ett av mina projekt, Sommarlovsentreprenörerna, lades ner pga för få sökande. Supertrist. Samtidigt som det får vara en del av spelet. Som tur är så hittar jag massor med glädje och inspiration till min camping, fina nyrenoverade Valhall och mina fina kollegor! 

Kärlek till min kropp. Hoppsan, den var oväntad. Allvarligt så känner jag mig givetvis som en flodhäst, eller elefant. Samtidigt så är jag så tacksam att jag fått må så oerhört bra under graviditeten, och även den förra. Foglossningarna är knappt märkbara (nåja, ibland så...) men det enda jag märker av graviditeten är att kläderna måste bytas ut, och lite sparkar som börjar bli starkare & starkare. Energinivån är hög och jag har vsrit sjukt fysiskt aktiv under 2 veckor på Kreta utan minsta krämpa. Här hemma har jag tiden att skylla på min fysiska (o)aktivitet. Längtar till hösten då jag ska ge min kropp precis det den behöver för att må så bra det bara går. Då menar jag mat, motion & vård. Det är den värd. Och jag längtar efter utmaningar att komma i form igen. 

Jag lever nog det liv jag vill leva, och det är jag stolt över! ❤️️

Tillbaka på jobbet - underbart!

Herregud så skönt det känns att komma tillbaka till mitt älskade jobb. Nu är de så spännande också med allt som har med sommaren och campingen att göra. 
Min älskade vän Maddie kommer upp nästa vecka, ska teama med mig i en månad. Superkul! 

Tänkte försöka pallra oss ut till stugan i veckan, kanske när det blir långhelg :) Plantera, "bo in oss", se vad som behöver göras osv..  
Så kan vi kanske snart bo där på heltid. Känns spännande även det. 
Är sugen att "pyssla" och "boa".. Kanske har det med graviditeten att göra. Men "bebis-boandet" är ju som redan gjort. Allt är ju som uppdukat. Nästan iaf. En syskonvagn skall beställas, men annars så känns det ju som att det var nyss jag var på BB. 
Var till BM idag. Allt såg bra ut, hjärtat slog fint och lill-boxaren tyckte inte det var kul att vi skulle lyssna på den, så det kommer både ett och flera slag. Låg en bit under kurvan i SF-mått, men tror nog det växer till sig till nästa gång jag är där :) Annars får vi ta action nästa gång jag är där, kanske ett TUL. Men tror nog att den växt till sig till dess. 
Tycker själv den är rätt stor... Men men.. :) 


Det här med pollen, måste bara ta upp det. Fy fan för pollen. 
Diskuterade med min vän Petra igår då jag sa att det här med gravid-trötthet är ingenting jämfört med pollen-trötthet, hon kontrade med att nattjobbs-trötthet är ingenting jämfört med pollen-trötthet. Alltås är det ett jävla helvete med denna allergi. Jag är inte den som gnäller ofta. Eller faktiskt inte alls. Men detta kan komma att bli min död. Efter jag hämtat Py på dagis så försökte jag hålla ögonen öppna, som tur var så var Pysan också trött så vi däckade totalt 2h på soffan. Supermysigt. Men det fungerar ju inte i längden. . . . 
Men, för att få positivt avslut - så vackert det är när allt grönskar!! :D <3

Vad har ni för planer i veckan?