5 km check

Efter dagislämning tog jag mig ner på strandpromenaden och knatade ihop 5 km. Lilleman fortsatte sova så gott i vagnen så jag tränade lite mage från olgas bok innan jag hoppade in i duschen. Känslan nu är helt underbar! 

Vi ska gå förbi Ica innan vi hämtar syrran och skicka ett paket till Grekland och vår lilla ettåring där :) 

Nu: lunch! 

Att bli storasysterÄlskade lilla tjej, nyss var det dig jag ammade och vi bar runt på dig dygnet runt. Nu är du 19 månader, hoppar & springer runt själv, passar på lillebror, ser till att han har tutten, gungar babysittern och vill pussa & kramas med han mest hela tiden. 💞 

Jag tycker du axlar storasyster rollen väldigt bra och det gör mig så glad. Rädslan jag hade om svartsjuka & avundsjuka var helt onödig, det värmer verkligen i mammahjärtat. Det betyder att jag inte är helt otillräcklig som egentligen var den största rädslan. 💞 

Sunderbyn & brunch deluxe

Idag är vi på turné till grannkommunen för ett besök på Sunderby sjukhus då de inte kunde göra hörselkontroll på honom på bb. Eller de gjorde, men bara några timmar efter födseln då vi åkte hem så tidigt, men i ena örat fick dem ingen kontakt, förmodligen pga fosterfett. Så då gör vi om det idag och hoppas på de bästa! 
I vanliga fall tar dem testet ett dygn efter födseln. 

Förövrigt var vi på världens brunch igår hos fina JP & Kristiina. 
Buffé i deluxe varianten, underbart sällskap. Vänskapstrion som fått pojkar i år - jag, Ida & Cam med familjer var inviterade. Som mest var vi 8 barn under 5 år. Full rulle. 


Är så glad att vara omringad av älskvärda människor, som man kan vara sig själv med. ❤️️