Fantasticooooo!

Helt seriöst - gårdagen var helt undebar, perfekt idyllisk så som man vill att en härlig sommardag skall vara. 

Började dagen med att mysa 1h med älsko under täcket, bara se nyhetsmorgon o planera dagen. 
gick ner i köket tillsammans med Maddie, gjorde världens picnick-korg inför dagens utflykt med båten. 
Packade in allt i bilen, tog oss ut till Nyborg för att röra oss till Revet - där skotertävling pågick på vatten. För er RL som läser detta så menar jag alltså snöskotrar som kör på vatten (inte snö), vilket är lite humoristiskt. 
Väl på plats så var det flertalet båtar och massa folk, vissa mer bright än andra, som var och kikade på tävlingen. 
Solen stekte och varvades med några småskurar med regn - vilket inte alls gjorde något.
Vår familj på 4 i båten + snyggmoster med familj kom med vattenskotern för att joina oss. Emil blir lite rastlös av att sitta still så länge, så finbesöket var inte långvarigt. 

Dukade upp våran fantastiska lunch - kycklingsallad som i stort sätt k**lla i munnen - riktigt gott :)

Älsko åker ut med Peter för att guida honom i skärgården, så han klarar av att köra runt de små öarna med vattenskotern. 
Maddie började jobba kl 17, så när guidade turen tog slut så hoppade jag o Maddie på vattenskotern, lämnade av Maddie vid campingen, där hon taktiskt nog parkerat bilen så hon kunde jobba ; ) Smarta klubben var igång från morgon vettni! : ) 

Efter några varv i fontänen satte kosan mot båten igen. Där väntade lite regnväder, så vi bestämde oss för att ta oss hemåt igen. Mysdag - på riktigt hög nivå - som slutades med liten eftermiddagslur, ost & kex, mer vin (vinet var med från morgon), Bondfilmen och ännu mer mys!
Är bara så nöjd med livet för tillfället!