Sötaste Emil!

Min älskade gudson var på vattenskoter-showen förra veckan..

Han såg då sin nya idol Kalle som var på sin vanliga skoter:


Nu gör lilla Emil sitt bästa att efterlikna sin stora idol; Med flytväst, rosa cykel och hjälm cyklar(kör) han runt runt i Nyborg!


För att citera 4-åringen 
"Jag är Kalle Bergdahl, du får vara Johan Johansson"

Är han inte söt?!

Måndag igen!

Den här veckan som varit har gått så fruktansvärt fort. Det har hänt en massa skoj, wohoooo. Mer uppdatering med bilder kommer så fort jag har tid att ladda in de typ 250 bilderna från veckan.

Men det har varit mycket strandmys, kareoke, utekvällar, örundturer, mys, barhäng, uppdateringar om livet, bad och goooood mat!

Antar att veckan som kommer också kommer gå fort, då får jag nämligen besök av älskade Mami.

Så det blir med tårar i ögonen jag säger adjö till veckosällskapet för denna vecka, samtidigt som jag tar emot mami. Blir en underlig kombi.

I´m okey!

Så har jag fått ta av hjärtgrejen, den visade att mitt hjärta hoppat över nått slag mitt i natten och att när jag vaknade så hade jag hjärtslag som slog tre ggr så fort än vanligt. Men allt annat var okej, och det var ingenting att oroa sig över.

Så då skickade dom mig till en hjärnspecialist för att checka om det kan ha något med epilepsi att göra. Men icket! Och skönt var väl det. Även där var allt som på film, massa trådar över hela skallen.

Nu håller läkarna på att göra en utvärdering på vad som egentligen är orsaken, så i veckan skall jag dit igen.

Jag mår bra, det är inte det. Men är livrädd att svimma igen, har fortfarande kvar silikonläpparna och ett fett blåmärke över kinden. Damn!

Men annars är allt kanon här nere på Lefkas, sjukt varmt dock. SJUUUKT VARMT!