Äntligen lite längre

Jag & fröken har sovit till 08 istället för 05 som varit standard senaste två-tre veckorna. 
Kan hoppas att detta nu håller i sig och att det inte är en engångs företeelse pga att hon är förkyld. 

Big city life ;)

Deppigt med hemresa

Speedade på när vi kom hem strax före 21, ner i kvälls- & söndagsbadet för lilla fröken samtidigt som jag packade upp resväskan och lastade tvättmaskinen. 
Perfekt, annars är det något som kan ligga halvt uppackad och ta plats hur länge som helst. 

Åt fantastisk brunchbuffe på djurgårdbrunn idag. Rekommenderas starkt till samtliga som bor i Sthlm eller ska dit på besök. Resan slutade dock väldigt olyckligt. Vagnen blev skadad på flyget hem och enligt handlingagenten på plats får man ingen ersättning om man inte hyrt en skyddsväska. Hur ska man veta det?? Ingen som någonsin sagt det när vi hämtar ut/ köpt "vagnpåsar". . . Nåja. Får ringa bolaget imorgon och se vad de säger. 

Middag med en kär vän

Mötte upp Lisa när jag skickat hem man (blivande) och barn för att ta en powernap. Kikade in hennes nya lägenhet, gick och tog oss ett glas för att sedan gå hem till familjen o ta med dem ut på middag. 

Lilla Fröken hade dock andra planer, sov fortfarande från eftermiddagsvilan och hade inga planer på att vakna. Så även pappan hann slockna under tiden jag bytte om o fixade mig. 

Blev en tjejmiddag istället, suuuupermysigt! Ruggigt god mat, trevligt ställe och en önskan om att kunna sitta hemma i Kalix med samma storstadspuls på utelivet väcktes! 

Nosh & chow hade härlig entrecote på menyn. 

Fröken Lindvall ❤️️ 

Avrundar denna mat-dag med alla tummar upp! 

Frukost: Saturnus (ruggiga bullar)
Lunch: Prinsen
Middag: Nosh & chow.