Vad sker?

Förtillfället inväntar vi:

◊ Svensk mat◊ Hollywood◊ Os-mästare
◊ "Zlatan"
HIHI!

Och vi delarallt!

Bädäääng - Deeluxe!

Party helgen #1 kom och den gick..

Fredag, midsommarafton. Middag och mys tillsammans med massa trevligt folk, med usprung från många länder i världen. Vin karaff efter vinkaraff, sen gick vi in på ouzon! För att göra det hela mer grekiskt då alltså, samt att  restaurangägare gärna vill se oss dansa "små grodorna"... Fortsatte till en Engelsk bar där vi brukar hänga. Den har billig öl för dom som dricker det.. Inte jag. De har också ett liveband, flera ggr i veckan - väldigt bra.... hum.
Blev en alldeles för sen, men trevlig kväll tillsammans med guider och lokalbefolkning, men tillslut tar jag och Emma vårt förnuft till fånga och travar hemåt. Egentligen alldeles för sent, men tiden går för fort när man har roligt.

Lördag börjades dagen med vätskeersättning, vatten, båttur och mys med gäster, supermys. Där tror man att man åker till en öde strand, men så dyker det ändå upp känt folk i hyrd motorbåt. Typixt! =)

Fortsatte sedan med en Power Nap på en timme, rätt välbehövlig. sen var det bara att korka upp, planen var att åka in till Lefkada, så jag o min vapendragare var PEP som fan. Men eftersom vi är inställda till de svenska-partylivet. (Typ gå ut kl 23) så hann vi också med en helkväll i Nidri med drinkar på både vart o vartannat ställe, bara för att vara trevlig, socialisera oss med våra samarbetsvänner och vänta lite så där.. Sedan dras det iväg till huvudstaden på ön, och jävlar vilken kväll det blev!

Krogrunda efter krogrunda, tequila shots utan salt eller citron x 2 (man dricker om en annars vanligen rätt sur busschaufför bjuder - tydligen), dans, bandanaboy, isbitar, barapparappabara, tunga mot tunga, grekiska tjejer, magrutor, hylla-fylla bilder, smirnoff ice, en bar som får slut på smirnoff ice OCH redbull, vad gör man då? Dricker gordon´s... Grekiska fyllesamtal, sms, Poolbadning, tydligen väldigt fnittrig och pratglad hemfärd-hemma i Nidri kring 07.00, some afterparty, leker GPS och sedan stupar man i säng - STENDÖD! 

BÄDÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG - DEEEEEEEEEEEEEEEEEELUXE!
 Mer bilder på fejjan, dock är de flesta cencurerade i min kamera! DAMN!